Over

Celgene wil overal ter wereld de levens van patiënten verbeteren

Celgene is een internationaal biofarmaceutisch bedrijf. Wij richten ons op het ontdekken, ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve geneesmiddelen voor de behandeling van kanker en ernstige   ontstekings- en immuunziekten. Ons doel is om deze innovatieve geneesmiddelen beschikbaar te maken voor patiënten die hier baat bij kunnen hebben.

Geneesmiddelen en moleculen van Celgene worden gebruikt in honderden klinische onderzoeken, in Europa en wereldwijd. Er wordt onderzoek gedaan om nieuwe behandelingen te ontdekken voor patiënten met ongeneeslijke vormen van (bloed)kanker, waaronder multipel myeloom, myelodysplastisch syndroom, chronische lymfatische leukemie, non-Hodgkinlymfoom, niet-kleincellige longkanker en alvleesklierkanker. Daarnaast wordt ook onderzoek gedaan om behandelingen te ontdekken voor patiënten met ontstekings- en immuunziekten, waaronder psoriasis, artritis psoriatica, multiple sclerose (MS) en de ziekte van Crohn.

Het belang van patiënten

Wij werken hard aan het ontdekken van nieuwe behandelmogelijkheden, zodat patiënten hier gebruik van kunnen maken. Wij geloven dat iedereen die baat kan hebben bij onze geneesmiddelen, hiertoe ook de kans moet krijgen. Met toonaangevende programma’s die informatie, hulp en toegang tot onze innovatieve geneesmiddelen bieden, draagt Celgene bij aan het belang van de patiënt.