Diversiteit

Wij willen voor al onze medewerkers een geweldige plek zijn om te werken. Een plek waar iedereen meetelt en meedoet en wij elkaar inspireren om iedere dag het beste uit onszelf te halen. Dit heeft zich ook vertaald in onze cultuur en waarden. Het zijn deze cultuur en waarden die ons binden. Wij hebben veel oog voor de talenten en diverse achtergronden van onze medewerkers, waardoor wij in staat zijn als team het beste voor patiënten te doen.

Fundament

Onze medewerkers vormen het fundament van Celgene. Zij vormen een gevarieerde groep getalenteerde professionals, die zich bezig houden met o.a. medisch onderzoek, sales en marketing, productie, personeelszaken, ICT, juridische zaken, facilitaire dienstverlening en financiën.

Diversiteit

Zowel de functies als de mensen die deze functies vervullen, zijn divers. Wat hen verbindt, is hun betrokkenheid bij het ontdekken, ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve geneesmiddelen die een aantoonbaar verschil maken in de levens van miljoenen mensen. Onze medewerkers zijn bereid uitdagingen aan te gaan door te werken aan baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en nieuwe manieren van zaken doen.

Afspiegeling

Wij zetten ons in om de beste talenten aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Ons gevarieerde personeelsbestand is een afspiegeling van de verschillende landen waar wij zaken doen en de patiënten die wij helpen.

Toegevoegde waarde

Celgene’s cultuur gaat uit van het beste in andere mensen. Wij erkennen de waarde van verschillende uitgangspunten en wij streven naar wat voor de patiënt en Celgene het beste is. Wij zijn ons bewust van de bijdrage die elke medewerker levert en erkennen dat verschillende levenservaringen, culturele achtergronden en manieren van werken en leven toegevoegde waarde bieden aan onze organisatie.