Medewerkers

Wat maakt Celgene tot het bedrijf dat het is? Zijn het onze unieke geneesmiddelen en onze innovatieve benadering voor het behandelen van ziekten? Is het ons geavanceerde onderzoek naar diverse aandoeningen? Is het onze groeiende reputatie als partner in de medische vooruitgang? Of gaat het om onze betrokkenheid bij zorgaanbieders en onze passie voor hun patiënten? Al deze factoren leveren een belangrijke bijdrage aan onze identiteit. Maar ze vormen slechts een deel van het hele verhaal.

Het fundament van Celgene wordt gevormd door onze medewerkers. Zij richten zich volledig op het leveren van innovatieve geneesmiddelen aan patiënten met kanker en ontstekings- en immuunziekten. Onze medewerkers vormen een gevarieerde groep getalenteerde mensen, waaronder wetenschappers en laboranten, klinische onderzoeksartsen en coördinatoren, verpleegkundigen, apothekers, productingenieurs, sales- en marketingprofessionals, gezondheidseconomen, ICT-specialisten, juristen, financieel-administratief personeel en personeelsmanagers.

Hoe uiteenlopend deze functies en de mensen die deze functies vervullen ook mogen zijn, zij hebben een hechte band doordat zij samen werken aan hetzelfde doel: het ontdekken, ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve geneesmiddelen die een aantoonbaar verschil maken in het leven van vele mensen. Onze medewerkers willen iedere dag bijdragen aan de wetenschappelijke en commerciële prestaties van het bedrijf.

Celgene is er van meet af aan in geslaagd om toptalent aan te trekken. Ook in de afgelopen periode van snelle groei, hebben wij veel goede nieuwe collega´s aan kunnen nemen. Wij zijn blij dat zij hebben gekozen voor een carrière bij Celgene. Wij zijn ervan overtuigd dat ons succes bijdraagt aan de hoge betrokkenheid van onze medewerkers en aan de mogelijkheden om ook in de toekomst de beste medewerkers toe te kunnen voegen aan ons team.