Aanvraagformulier voor medische informatie

Voor vragen over de geneesmiddelen van Celgene B.V. kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de afdeling Medische Informatie, via telefoonnummer 030-284 4525.

Opmerking voor patiënten: Dit contact met de afdeling Medische Informatie vervangt niet het advies van uw arts. Vragen over algemene medische onderwerpen of uw persoonlijke medische conditie kunnen wij niet beantwoorden. Wij verwijzen u in dit geval terug naar uw behandelend arts.

Wij willen u erop wijzen dat Celgene uw privacyrechten erkent en respecteert. De door u aan Celgene B.V. verstrekte gegevens worden alleen gebruikt ter afhandeling van uw medische informatie aanvraag en worden opgeslagen in een database die eigendom is van Celgene. Uw gegevens kunnen mogelijk gedeeld worden met andere Celgene vestigingen, inclusief Celgene Corporation, ons hoofdkantoor in de Verenigde Staten en onze wereldwijde partner organisaties. Voor verdere informatie over Celgene’s privacy policy klikt u hier en voor alle kantoorlocaties klikt u hier. Heeft u verdere vragen over de opslag en het gebruik van de gegevens die u ons verstrekt heeft naar aanleiding van uw medische informatie aanvraag, stuurt u dan een e-mail naar: medinfo.nl@stgcelg1.com of bel naar 030-2844525.