Leveranciers

Celgene wil levens van patiënten wereldwijd verbeteren. Hiertoe werken wij samen met leveranciers van allerlei goederen en diensten die wij hierbij nodig hebben. Wij staan open voor samenwerking met alle potentiële leveranciers die op een concurrerende basis kunnen bijdragen aan onze geneesmiddelen en diensten.

Innovatie is een belangrijk kenmerk van het succes van Celgene. Wij verwachten van onze leveranciers dat zij innovatieve en duurzame oplossingen leveren en dat ze hoge ethische normen en integriteit hanteren. Als u een leverancier van Celgene wordt, betekent dit dat u op een eerlijke manier zaken doet.

De inkoopafdeling van Celgene volgt een proces van strategische aanbesteding om de beste leveranciers te identificeren. Zij zorgt ervoor dat wij waar voor ons geld krijgen van onze leveranciers met betrekking tot kwaliteit, kosten, diensten en levering.

  1. E-sourcing

Als onderdeel van het Celgene proces van strategische aanbesteding streven wij ernaar om de beste apparatuur en methoden te gebruiken. Wij geven er de voorkeur aan om via e-sourcing zaken te doen met onze leveranciers.

Wat betekent dit voor onze leveranciers?

  • Gemakkelijk projectmanagement
  • Versnelling van het proces door het verkorten van aanbestedingsrondes
  • Behoud van transparantie in ons proces
  • Een consistent wereldwijd proces
  • Evaluatie van alle relevante bedrijfscriteria en niet alleen kosten
  1. Ethiek

Wij verwachten van onze medewerkers en leveranciers dat ze de zakelijke en ethische gedragscode van Celgene volgen. Wij nemen beslissingen op basis van zakelijke overwegingen en niet vanwege persoonlijke gunsten of opinies.

  1. Duurzaamheid

Celgene wil haar werk uitvoeren in een veilige, en milieuvriendelijke omgeving. Wij verwachten van onze leveranciers dat zij ons hierin volgen en dat ze de ecologische impact van hun werkzaamheden minimaliseren. Onze leveranciers moeten een duurzame bedrijfsvoering bevorderen en groene initiatieven integreren in hun dagelijkse werkzaamheden.